Analytics Tracking

Tomić & Co

Tomić & Co

Ekskluzivan susret luksuza, performansi i dizajna!

 

Nekoliko godina zaredom klijent Tomić & Co. u šoltanskom dvorcu Martinis Marchi izlažio je impresivne BMW modele. U najpoznatijem otočkom dvorcu, u okviru tradicionalnog Martinis Marchi ljetnog partyja na Jadranu, gdje se svake godine uspješno spajaju luksuz, dizajn i mediteranske ljepote, brojni su inozemni i domaći gosti uživali u atmosferi disco groznice 70-ih, začinjene legendarnim ABBA hitovima, kulinarskim spektaklima i brojnim drugim eventima.

 

S obzirom na to da ambijent ovog srednjodalmatinskog otoka savršeno odgovara karakteru luksuznih automobila, u uvali Maslinica još jednom su predstavljeni prestižni BMW modeli. Naime, nakon što je u godini ranije tvrtki Tomić & Co. među prvima u svijetu pripala čast upravo na Šolti održati premijeru modela BMW serije 8, dvorac Martinis Marchi dobio je globalnu pozornosti i ostao zapamćen kao jedna od prvih destinacija tog modela.

 

Epitet BMW-ovog luksuznog razreda ‘gdje uglađenost susreće ekskluzivnost, a luksuz susreće performanse’ zasjao je uz dodatno izlaganje jednog člana obitelji X koji je izvanrednim performansama i dizajnom također plijenio pažnju okupljenih gostiju.

Category

PR podrška