Analytics Tracking
 

O nama

15 godina sjajnih ideja!

Tvrtka Conor komunikacije jedna je od vodećih regionalnih agencija, specijalizirana za integrirano marketinško komuniciranje i event management. Od svojeg osnutka, realizirali smo više od 500 projekata, samostalno ili u suradnji s vodećim regionalnim i međunarodnim tvrtkama. Agencija Conor komunikacije na jednom mjestu objedinjuje znanja i iskustva s područja komunikacija, odnosa s medijima, brandinga, organizacije događaja, zakupa medija i grafičkog dizajna.

Naš profesionalni i prijateljski pristup klijentima doprinosi stvaranju dugoročnih poslovnih i osobnih odnosa, dok se kvaliteta realizacije naših aktivnosti najbolje ogleda u nizu dugogodišnjih ugovora koje agencija Conor komunikacije ima s velikim brojem klijenata.

 

POGLEDAJTE NAŠE PROJEKTE
Pružamo jednak personalizirani pristup s fokus na rezultate, bez obzira radi li se o eventu za 6 ili 600 uzvanika.

Zahvaljujući ostvarenim rezultatima, danas uspješno surađujemo s više od 40 klijenata, najeminentnijih hrvatskih i međunarodnih tvrtki.

Zamislite što možemo učiniti za vaš brand… Ponosimo se dugogodišnjom suradnjom s mnogim našim klijentima i dobrim rezultatima, a o nama najbolje govore projekti koji su iza nas.

Neki od naših brojnih klijenata:
U 15 godina aktivnosti, za naše klijente realizirali smo:
400
Evenata
150
PR kampanja
100
Otvorenja trgovina
1000
PR podrški

Budite hrabri!

Mi znamo da jesmo kada je posao u pitanju.
Zatražite ponudu, odgovaramo u najkraćem roku!