Analytics Tracking

Otvorenje prvog Bose Premium shopa

Otvorenje prvog Bose Premium shopa

SE-MARK uz pomoć Bosea i regionalnog distributera otvorio je vrata prvog Bose Premium shopa u
Zagrebu, a i u Hrvatskoj. Otvorenje su upriličili direktor Se-Marka, Pavao Grmuša te predstavnik regionalnog distributera za Bose, Dušan Osojnik, koji su s par uvodnih riječi upoznali uzvanike s najnovijim trendovima iz svijeta audio sustava.
U zanimljivom ambijentu novootvorenog Bose shopa na adresi Maksimirska 45 brojni predstavnici medija, influenceri i VIP uzvanici su sudjelovali u predstavljanju Bose proizvoda. Poznati glazbenici poput Ante Casha, Ivana Dečaka i Marka Kutlića su uživali u opuštenoj atmosferi koju je pratio savršeni zvuk iz Bose zvučnika..
Na otvorenju su sudionici mogli doživjeti najbolji zvuk Bose audio sustava koji svojom elegancijom izrade i vrhunskim uklapanjem u ambijent omogućuje uživanje u kvalitetnom zvuku u kombinaciji sa svim raspoloživim medijima. Sudionici su uronili u svijet glazbe s najnovijim proizvodom- The Bose Frames sunčanim naočalama. Ove pametne naočale nazvane su The Bose Frames, jer glazba stiže iz samog okvira. Na naočalama nema vidljivih ‘smart’ uređaja, samo lijepe crne naočale, ali s ugrađenim skrivenim zvučnicima koji glazbom maze vaše uši.
U Lijepu našu, po prvi put, Bose dovodi SE-MARK koji je prepoznatljiv kao A1 partner, Panasonic distributer za telekomunikacije i uredsku automatiku, distributer Cubot mobitela, distributer Bose audio sustava i Olympus fotoaparata te Samsung retail partner.

Category

Eventi, PR podrška