Analytics Tracking

Otvorenje Guess Accessories Storea

Otvorenje Guess Accessories Storea

U Tower centru Rijeka popularni američki brend Guess novinarima i uzvanicima je ekskluzivno predstavio novi accessories koncept store, prvi takve vrste u ovom dijelu Europe kao i novu kolekciju proljeće/ljeto 2018.
Na eventu su se među okupljenim novinarima i posjetiteljima našle i ljubiteljice popularnog brenda, Vedrana Linardić, Jelena Žnidarić – Zsa Zsa i Belma Džomba. Ljepotice su dobile priliku zaviriti u Guessovu novu kolekciju i obaviti šoping, ali i uživati u druženju, dobroj atmosferi i elegantnom prostoru poslovnice.
Riječki Guess Accessories store prošao je kroz kompletan makeover i svim zaljubljenicima u modu otvorio vrata svoje predivne nove poslovnice, čiji interijer krasi bijela boja te jednostavne i čiste linije. Zahvaljujući minimalističkom dizajnu storea u prvi plan dolazi sva ljepota Guess modnih dodataka.
U novouređenoj trgovini dostupna je i nova kolekcija proljeće/ljeto 2018., čije je zaštitno lice atraktivna Jennifer Lopez, a vizuali iz nove J.Lo x Guess kampanje su dodatni ukras novouređenog storea.

Category

Eventi, PR podrška