Analytics Tracking

De Rigo Vision Press Day

De Rigo Vision Press Day

De Rigo Vision predstavio novitete za 2018. kroz kolekcije svjetski renomiranih brendova:
Police, Sting, Furla i CH Carolina Herrera

 

Kolekciju poznatog talijanskog branda POLICE za 2018. godinu, koju je dizajnirao Enrico Furlan, kreativni direktor house brendova De Rigo Vision grupacije, koji je bogato nasljeđe kultnog modnog i lifestyle branda na najbolji način povezao s modernim identitetom novog i revolucionarnog koncepta.

 

ST!NG je predstavio potpuno novu i osvježavajuću kolekciju odvažnog stila za sve one slobodnijeg duha, koja savršeno dočarava identitet „mladog“ branda De Rigo Vision grupacije. Suptilne i nježne linije legendarnih modela, u originalnoj su i suvremenoj interpretaciji, a kolekciju čine poput pravog paspartua idealnog za prave ljetne zabave.

Posvećena najsitnijim detaljima i koloritu, nova FURLA kolekcija sunčanih naočala nudi brojne stilove namijenjene modno osviještenim ženama koje se žele istaknuti, kao i onima koje traže sofisticiran, elegantan i ženstveni izgled. Snažan kontrast boja te upotreba ekskluzivnih materijala poput Mazzucchelli acetata, nova su obilježja Furla kolekcije sunčanih naočala koja još jednom potvrđuje ekskluzivnost i glamurozni duh ovog talijanskog brenda.

 

Glavni adut nove CH CAROLINA HERRERA kolekcije su bezvremenski modeli sa suvremenim pomakom koji će u novoj sezoni osvajati upečatljivim dizajnom i jedinstvenim efektima. Rafinirani okviri upotpunjeni mat zrcalnim lećama stvaraju poseban šarmantan efekt a kombinacija asimetričnih detalja i neočekivanih boja pravi su izbor za modern Herrera ženu.

  

Category

PR podrška