Analytics Tracking

City Center one Birthday Party 2015

Rođendanska zabava City Centera one održana je u sva tri centra, na zagrebačkom istoku i zapadu te u gradu Splitu. Više od 300.000 posjetitelja slavilo je zajedno i uživalo u koncertima, zabavnim programima za djecu i odrasle, humanitarnoj akciji i kupovini s velikim popustima.

Jelena Rozga i njezin poseban gost Petar Grašo održali su koncert za 8000 posjetitelja u City Centeru one Split, a posjetitelji u dva zagrebačka centra plesali su i pjevali zajedno s Natali Dizdar i Markom Toljom na Eastu, dok je Massimo s Tončijem Huljićem i Madre Badessom zabavljao posjetitelje u City Centeru one West.

U trodnevnu humanitarnu akciju bila su uključena brojna poznata lica – Mislav Čavajda, Marijana Batinić, Slaven Knezović, Sementa Rajhard, Mario Petreković, Ivana Marić, Renata Sopek, Boris Mirković, Saša Lozar, Edita Misirić, Dean Pelić, Đurđa Adlešič, Iva Šulentić, Andrea Andrassy, ​​Melita Hrengek, Natali Dizdar, Mirna Zidarić, klapa Cambi, Petra Nižetić, Igor Boraska, Nataša Bebić, Ana Čagalj, Marko Pecotić i drugi. Rekordnom prodajom kriške torte i čaše pjenušca uspjelo se prikupiti preko 165.000 kuna koja su donirana udrugama “Senzori” i “Kuća Svetog Josipa”.

 

City Center One Birthday ’15

Oznake:
Nema komentara

Ispričavamo se, komentiranje trenutno nije moguće.